ΑΕΚ

Ο Γκριν έφυγε με ταξί από το ΣΕΦ για το ΟΑΚΑ

Ο Γκριν έφυγε με ταξί από το ΣΕΦ για το ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΑΕΚ, ο Γκριν έφυγε με ταξί από το ΣΕΦ για το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης επιχείρησε να χτυπήσει ακόμη και συμπαίκτες του.

Το έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιούρι Ζντοβτς και τον Τορίν Γκριν, οι οποίοι έφτασαν μία... ανάσα από το να έρθουν στα χέρια στον πάγκο της ΑΕΚ , ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση στον δεύτερο ημιτελικό του ΣΕΦ, στον οποίο οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στην σειρά των playoffs.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο Γιούρι Ζντοβτς έστειλε στα αποδυτήρια τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος πήγε με συνοδεία ανθρώπων της ΑΕΚ. Ακολούθως, με πρωτοβουλία της διοίκησης της "Ένωσης", ο Τορίν Γκριν αποχώρησε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ταξί, έχοντας προορισμό το ΟΑΚΑ, θέλοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα και το κλίμα στην ομάδα, η οποία ήταν σε αγωνιστική δράση.

Πλέον μετά το επεισόδιο του Τορίν Γκριν με τον Γιούρι Ζντοβτς, ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΚ. Απόφαση που όλα δείχνουν πως έχει ήδη λάβει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Ένα επεισόδιο που φέρεται να αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ