ΑΕΚ

Ο Ζντοβτς τσακώθηκε με Γκριν (vid)

Ο Ζντοβτς τσακώθηκε με Γκριν (vid)

Επεισοδιακό αποδείχτηκε το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", Γιούρι Ζντοβτς, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Τορίν Γκριν. Δείτε τι έγινε στον πάγκο της ΑΕΚ (video)

" Κλείσε το στόμα σου", ήταν μόνο μερικές από τις κουβέντες που φώναζε ο... μαινόμενος Γιούρι Ζντοβτς στον Τορίν Γκριν που δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες από το ρόστερ της "Ένωσης". Ο Αμερικανός γκαρντ γίνεται ο τρίτος παίκτης με τον οποίο διαπληκτίζεται έντονα εν ώρα αγώνα ο Σλοβένος τεχνικός και η ηρεμία στην ΑΕΚ ταράζεται ξανά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γκριν έγινε αλλαγή και δεν έκατσε μέχρι τέλους να ακούσει τα παράπονα του προπονητή του. Ο Αμερικανός έκατσε στον πάγκο κι αυτό εξόργισε τον Ζντοβτς, ο οποίος έδωσε συνέχεια στο συμβάν ξεσπώντας κατά του παίκτη του πριν τον στείλει στα αποδυτήρια.

Όλο αυτό το συμβάν είχε άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα των "κιτρινόμαυρων" κι εντός παρκέ, καθώς σε εκείνο το σημείο (15') ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 28-27, όμως βρήκε την ευκαιρία και έτρεξε ένα επιμέρους 16-2 για να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 44-29.

Πλέον μετά το επεισόδιο του Τορίν Γκριν με τον Γιούρι Ζντοβτς ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το ρόστερ της ΑΕΚ. Απόφαση που όλα δείχνουν πως έχει ήδη λάβει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Ένα επεισόδιο που φέρεται να αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ο Γκριν φέρεται να ειδοποιήθηκε να πάει εσπευσμένα στο ΟΑΚΑ ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του και ουσιαστικά ο 28χρονος γκαρντ να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της "Ένωσης". Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι έκανε το 2-0 επί της ΑΕΚ στην ημιτελική σειρά των playoffs, επικρατώντας με σκορ 80-67.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ