ΑΕΚ

"Ο Άτιτς είναι ο νέος Στογιάκοβιτς!"

"Ο Άτιτς είναι ο νέος Στογιάκοβιτς!"

Ο πρόεδρος της KK Spars, Νιχάντ Σελίμοβιτς επιβεβαίωσε ότι η πρόταση της ΑΕΚ για τον Έντιν Άτιτς ήταν μια προσφορά που... απλώς δεν μπορούσε να αρνηθεί κι εξήγησε ότι ο Σάκοτα έχει δημιουργήσει θρύλους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Καρπενήσι, ο Ντράγκαν Σάκοτα επιβεβαίωσε ότι η "Ένωση" έχει έλθει σε συμφωνία με τον Έντιν Άτιτς κι έτσι ο 18χρονος Βόσνιος (2μ.01) θα ενισχύσει την ομάδα του Σερβοέλληνα κόουτς στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup.

Ο Άτιτς ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας στο πρόσφατο Eurobasket U-18 με 16 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.4 κλεψίματα μ.ό., με τον πρόεδρο της ΚΚ Spars, Νιχάντ Σελίμοβιτς, να επιβεβαιώνει κι αυτός με τη σειρά του την μετακίνηση του νεαρού στην ΑΕΚ.

"Σε ό,τι αφορά τον Άτιτς, δεχτήκαμε μια πρόταση από την ΑΕΚ την οποία απλώς δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε! Πλέον θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με έναν κορυφαίο κόουτς όπως ο Ντράγκαν Σάκοτα. Έναν προπονητή που έχει δημιουργήσει θρύλους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Για τον Άτιτς, εξήγησε ότι είναι ο νέος Πέτζα Στογιάκοβιτς!" ανέφερε χαρακτηριστικά στο Radiosarajevo.ba.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ