ΑΕΚ

Νίκη σε αγώνα-γιορτή για την ΑΕΚ

Νίκη σε αγώνα-γιορτή για την ΑΕΚ

Σε αγώνα υπέρ της Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας η ομάδα Νέων της ΑΕΚ επικράτησε με 77-66 της Κυπελλούχου Παλαιστίνης, Όρθοντοξ Μπετσαχούρ, σε ένα παιχνίδι με πολλά μηνύματα, παρόντων του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Σε ένα παιχνίδι ωδή στην Ελληνοπαλαιστινιακή φιλία και την αλληλεγγύη, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 77-66 επί της Κυπελλούχου Παλαιστίνης Όρθοντοξ Μπετσαχούρ. Η πραγματική νίκη και το πραγματικό μήνυμα ωστόσο ήταν το ίδιο το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ έδειξε για ακόμα μία φορά το άλλο της πρόσωπο. Με την βοήθεια και του Δημάρχου του Δήμου Βριλισσίων, Ξενοφώντα Μανιατογιάννη, διοργάνωσε ένα παιχνίδι αφιερωμένο στην Ελληνοπαλαιστινιακή φιλία, με την ομάδα Νέων της να επικρατεί με 77-66 της Κυπελλούχου Παλαιστίνης Όρθοντοξ Μπετσαχούρ. Και έδειξε πόσο τον ενδιέφερε το παιχνίδι τόσο με την παρουσία τριών παικτών που είναι ταυτόχρονα μέλη του ανδρικού τμήματος(Μωραϊτης, Σκουλίδας, Τσαλμπούρης), όσο και με την παρουσία του μεγαλομετόχου της, Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος είδε να κάθονται κοντά του ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε ένα παιχνίδι με πολλά μηνύματα.

Νίκη σε αγώνα-γιορτή για την ΑΕΚ

Όσο για το παιχνίδι, αυτό πραγματικά ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον κόσμο. Ακόμα κι έτσι πάντως, τα νέα παιδιά της μπόρεσαν να δειξουν πράγματα κι έπειτα από τρία ανταγωνιστική δεκάλεπτα ξέφυγαν στο σκορ με 74-56 περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, φτάνοντας εν τέλει στη νίκη. Πάνω από όλα ωστόσο αυτό που είχε σημασία ήταν τα μηνύματα που έστειλε αυτό το παιχνίδι: Αλληλεγγύη, φιλία και σεβασμός. Και αυτό το κατάλαβαν όλοι, βλέποντας το παιχνίδι ως αυτό που ήταν: Μία γιορτή, που απλώς περιελάμβανε και μπάσκετ, αλλά και μπόλικα χαμόγελα, τόσο στις εξέδρες, όπου εκτός των φίλων της ΑΕΚ έδωσαν το παρόν και εκπρόσωποι της Παλαιστινιακής Κοινότητας και της Γενικής Ένωσης Παλαιστίνιων Φοιτητών, όσο και μέσα στο παρκέ όπου έβλεπε κάποιος μόνο χαρούμενα πρόσωπα.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 34-28, 51-48, 77-66.

ΑΕΚ (Φαλέκας): Βάση, Μωραΐτης 29 (4), Γκουαλτιέρι, Πρόφκα, Στεργίου 2, Ρούσσης, Σκουλίδας 12 (1), Σπύρογλου 2, Κόλτηρης 6 (2), Ζαρκαδούλας 3, Χατζηδάκης 5, Τσαλμπούρης 18.

Μπετσαχούρ (Ιμπραήμ): Σ. Ιμπραήμ, Ανανί 9, Κασίς, Κούπερ 27 (2), Γκαρέρο 13 (2), Σαλμάν 6 (1), Ζεϊντάν 1, Κοκάλι, Αμπντέλ Μουχσέν 1, Μισκ 9

Νίκη σε αγώνα-γιορτή για την ΑΕΚ
Νίκη σε αγώνα-γιορτή για την ΑΕΚ

Photo Credit: AEK BC

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ