Μοιράζει εισιτήρια διαρκείας δωρεάν σε ανέργους η ΑΕΚ!

Μοιράζει εισιτήρια διαρκείας δωρεάν σε ανέργους η ΑΕΚ!

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν 100 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, αλλά και άλλα 50 εισιτήρια διαρκείας έναντι ενός συμβολικού ποσού σε φοιτητές!

Η ΑΕΚ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά. Η "Ένωση" αποφάσισε να δείξει για ακόμα μία φορά το άλλο της πρόσωπο, αφού ανακοίνωσε ότι, συλλογιζόμενη τις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα, θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ 100 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, αλλά και άλλα 50 εισιτήρια με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ σε φοιτητές!

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια και της ανακοίνωσης του υπεύθυνου σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Μιχάλη Κακιούζη, ότι σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας θα μοιράζει 10 εισιτήρια σε φίλους της ομάδας, ενώ προστίθεται σε μία σειρά σπουδαίων κινήσεων που έκανε πέρυσι η ΑΕΚ: Από την μαθητική εξέδρα, μέχρι την παροχή εισιτηρίων σε πρόσφυγες για τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. λόγω των επικρατουσών συνθηκών στη χώρα, αλλά και με αφορμή την άκρως συγκινητική κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ στην Αμερική, που με επιστολή του σε διαδικτυακό Μέσο εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα Εισιτήριο Διαρκείας και να το κάνει δώρο σ’ έναν άνεργο, αποφάσισε τα εξής:

Λαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει "Ενωσίτες" συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της "Βασίλισσας" και  παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ 100 Εισιτήρια Διαρκείας σε ανέργους και  50 Εισιτήρια Διαρκείας σε φοιτητές, με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ. Οι άνεργοι υποχρεούνται να επιδείξουν πιστοποιητικό ανεργίας και οι φοιτητές τα σχετικά έγγραφα, που πιστοποιούν, ότι φοιτούν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Τα εισιτήρια αυτά θα αφορούν στους τομείς 109 – 110 – 111 – 112. Θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και βεβαίως θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω εισιτήρια από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 6 Οκτωβρίου".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday: Ποιες αλυσίδες ανοίγουν νωρίτερα σήμερα

Η παγκόσμια ημέρα του καταναλωτισμού, το Black Friday, έχει ξεκινήσει. Ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν πρώτοι στην αρένα ανοίγοντας νωρίτερα τα καταστήματα τους

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι επιβάτες από Ελλάδα

Οι επιβάτες από Ελλάδα δεν θα μεταφέρονται πλέον στα γερμανικά αεροδρόμια στο χώρο εκτός Σένγκεν όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή τριμερή συνάντηση μεταξύ Γερμανίας- Ελλάδας- Κομισιόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24