ΑΕΚ

Μαυροκεφαλίδης: "Επέστρεψα σπίτι μου"

Μαυροκεφαλίδης: "Επέστρεψα σπίτι μου"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επέστρεψε στο σπίτι του και προτρέπει τους οπαδούς της ΑΕΚ να δώσουν δυναμικό "παρών" στον αγώνα με τη Μονακό για τους "16" του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της (το Final Four του Basketball Champions League) αλλά τα δύσκολα μόλις τώρα αρχίζουν. Στην επόμενη φάση την περιμένει η Μονακό και η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα χρειαστεί τη βοήθεια και του κόσμου της, αλλά και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του κράχτη στο video που ανέβασε η ΚΑΕ στο κανάλι της στο YouTube ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μονακό την επόμενη εβδομάδα.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ, επέστρεψα σπίτι μου. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου παίζουμε με τη Μονακό και στόχος μας είναι το Final Four του Champions League. Γίνε εσύ ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας. Εγώ θα είμαι εκεί. Εσύ;”. Αυτό είναι το μήνυμα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο video της ΑΕΚ, η οποία ενημέρωσε παράλληλα και για τα εισιτήρια του αγώνα της 28ης Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η πρόκριση στη φάση των «16» του Basketball Champions League είναι γεγονός.

Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την εκπρόσωπο του Πριγκιπάτου του Μονακό (Τρίτη 28/02, 19:30), αλλά προηγείται η αναμέτρηση για τη Basket League με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 25/02, 17:00).

Για τις δύο αυτές εντός έδρας αναμετρήσεις η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε διαδικτυακά, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ.

Επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων τα ταμεία του ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

ΑΕΚ – ΜΟΝΑΚΟ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

- Online από αυτή τη σελίδα.

- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ