ΑΕΚ

Κούπερ: "Λίγο ακόμα ήθελε..."

Κούπερ: "Λίγο ακόμα ήθελε..."

Ο Ντι Τζέι Κούπερ μίλησε στο Sport24.gr για τους λόγους που δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι της ΑΕΚ κατέστη σαφές πως ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι ο παίκτης που "κινεί τα νήματα". Το επιβεβαίωσε άλλωστε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, όταν σχολίασε πως μεγάλο μέρος του αμυντικού πλάνου του "τριφυλλιού" αφορούσε την εξουδετέρωση του Αμερικανού γκαρντ .

Γι αυτό η φυσιολογική του κόπωση στο τέταρτο δεκάλεπτο δικαιολογεί εν πολλοίς την αγωνιστική καθίζηση των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι έχασαν με συνοπτικές διαδικασίες το προβάδισμα, για να ηττηθούν εν τέλει από τον Παναθηναϊκό (64-67) .

" Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα κρίσιμα σημεία, στο τέλος του αγώνα που κρίθηκαν όλα. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μερικά μεγάλα σουτ, κάτι που δεν κάναμε εμείς", δήλωσε αρχικά στο Sport24.gr ο -λακωνικός ως συνήθως- Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος τόνισε πως " είχαμε μια καλή ευκαιρία απόψε (σ.σ.: χθες), ειδικά όταν προηγηθήκαμε με πέντε πόντους. Δεν μπορέσαμε όμως να το εκμεταλλευτούμε όπως θα έπρεπε. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι χρειαζόταν για να γυρίσει το παιχνίδι και να φτάσει στη νίκη".

Τι κρατάει από το ντέρμπι; " Παλέψαμε για να κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό", θα πει πριν αναφερθεί σε κάτι ακόμη. Την επιμονή που πρέπει να δείχνουν οι "κιτρινόμαυροι" στα παιχνίδια: " Αυτό μας λέει κι ο κόουτς, να μην σταματάμε. Προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κάποια μεγάλα πράγματα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Σιγά σιγά θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ