ΑΕΚ

Η Γιουβέντους, το ξένο τριάρι και ο Άτιτς

Η Γιουβέντους, το ξένο τριάρι και ο Άτιτς

Με το μυαλό στην Γιουβέντους και το Basketball Champions League βρίσκονται στην ΑΕΚ, που κοιτούν διακριτικά την αγορά για ξένο τριάρι, ενώ σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τον Έντιν Άτιτς για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Γιουβέντους στην Λιουθουανία για την φάση των 24 του Basketball Champions League (82/2, 19:00) έχει ξεκινήσει ήδη στην ΑΕΚ, που καλείται να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, που έχει επιβαρύνει κυρίως τους παίκτες που έχουν "τραβήξει κουπί" λόγω των τραυματισμών που έχουν προκύψει μέσα στην σεζόν.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι, έστω και πιο συντηρητικά, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Δημήτρης Μαυροειδής, δίνοντας μία ακόμα λύσει στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς. Ακόμα πάντως και με τον Μαυροειδή στην αποστολή οι υγιείς παίκτες της ομάδας γίνονται... 11, εκτός αν καταφέρει να προπονηθεί ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος πάντως εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στον αγώνα της ομάδας Νέων της "Ένωσης", ενώ σίγουρα δε μπορούν να βοηθήσουν ο τραυματίας Μίλος Μιλόσεβιτς και ο άρρωστος Δημήτρης Μωραϊτης. Δεδομένων λοιπόν των προβλημάτων, στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσουν για το παιχνίδι με την Γιουβέντους τον Έντιν Άτιτς προκειμένου να συμπληρωθεί 12αδα.. Ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ εξακολουθεί να προπονείται με την ομάδα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League. Στο Basketball Champions League ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αρκεί να δηλωθεί ο Άτιτς μέχρι 48 ώρες πριν τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ εξακολουθούν να ρίχνουν ματιές στην αγορά για ξένο σμολ φόργουορντ μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό. Για να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση όμως θα πρέπει καταρχήν να επιστρέψει στην δράση ο Μιλόσεβιτς και να ενσωματωθεί στην ομάδα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (με τον οποίο υπάρχει συμφωνία) προκειμένου να βρεθούν όλοι οι παίκτες στην διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς πριν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ