ΑΕΚ

Επίσημα τρεις στην ΑΕΚ

Επίσημα τρεις στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στην Α1 και πλέον βρίσκεται σε θέση να ολοκληρώσει και τυπικά τις μεταγραφές του. Την αρχή έκαναν οι Ζήσης Σαρικόπουλος, Νώντας Παπαντωνίου και Μιχάλης Καμπερίδης.

Η "Ένωση" με τη βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη κατάφερε να πάρει το πιστοποιητικό που του δίνει την άδεια να συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία. Λίγες ώρες μετά από την έγκριση του φακέλου, επισημοποιήθηκαν και οι συμφωνίες της ομάδας με τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Ζήση Σαρικόπουλο, Νώντα Παπαντωνίου και Μιχάλη Καμπερίδη.

Όπως ενημέρωσε μέσω twitter ο μάνατζερ των παικτών οι παίκτες υπέγραψαν το συμβόλαιο τους και πλέον θα μπορούν να ενισχύσουν την ΑΕΚ στο πρώτο επίσημο ματς με τον Κολοσσό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι παίκτες που αναμένεται ακόμη να υπογράψουν είναι: Ντούσαν Σάκοτα, Γκάρετ Ουίλιαμσον, Κασμίρ Ράιτ, Ντέιβιντ Κάιλς, Στέφαν Νίκολιτς.

Ο Βέρνον Γκούντριτζ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα, δεν έχει φτάσει ακόμα στην Αθήνα. Η "Ένωση" του έδωσε μικρή διορία για να λύσει τα τυχόν προβλήματα που έχει και να έρθει στη χώρας μας. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιηθεί η ομάδα θα στραφεί σε άλλες λύσεις παικτών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ