ΑΕΚ

"Είμαστε περήφανοι για την ΚΑΕ ΑΕΚ"

"Είμαστε περήφανοι για την ΚΑΕ ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, η ομώνυμη ομάδα της Στοκχόλμης εξέδωσε ανακοίνωση

Η ΑΕΚ Στοκχόλμης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε πως είναι περήφανη για την ΑΕΚ που σαν σήμερα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σήμερα είναι μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ. Σαν σήμερα πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος με μεγάλη ανατροπή. Έκανε αυτό, που δεν έκαναν άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ΚΑΕ ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ, που τα δώσανε όλα στο γήπεδο και πιστεύανε στους εαυτούς τους. Εκείνη την ημέρα δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Ευχόμαστε στην ΑΕΚ να ξαναπάρει πρωτάθλημα και να χαρούμε, όπως χαρήκαμε εκείνη την ημέρα. Όλοι να είναι κοντά στην ΚΑΕ ΑΕΚ για να την κάνουνε μεγάλη, όπως ήταν παλιά. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θέλει στήριξη από τον κόσμο της. Μόνο οι ΑΕΚτζήδες μπορούνε να σώσουνε την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όσο για την ΑΕΚ Στοκχόλμης τα προβλήματα είναι μεγάλα. Πρέπει να βρεθούν τα λεφτά σύντομα για να σωθεί η ομάδα από την καταστροφή. Έχουμε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (11/06). Θα κάνουμε την τελευταία προσπάθεια για να βρούμε τα λεφτά. Το καράβι της ΑΕΚ Στοκχόλμης βουλιάζει σιγά σιγά. Εμείς πάντως δεν το βάζουμε κάτω. Θέλουμε να κρατήσουμε το όνομα της ΑΕΚ ψηλά. Η Βασίλισσα της Στοκχόλμης είναι το καμάρι μας, όπως και η Βασίλισσα της Ελλάδας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ