ΑΕΚ

Αβέβαιο το μέλλον του Χέρστον

Αβέβαιο το μέλλον του Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαλίκ Χέρστον δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά στην ΑΕΚ αναζητούν τρόπους να το "σπάσουν". Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης και η στάση που θα κρατήσει ο 29χρονος φόργουορντ.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαλίκ Χέρστον δεν έθελξε φέτος με την παρουσία του στην ΑΕΚ. Ο ηγετικός ρόλος που φρόντισαν να του δώσουν από την πρώτη στιγμή τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα όσο κι ο Γιούρι Ζντοβτς δεν επιβεβαιώθηκε στο παρκέ, όπου οι εμφανίσεις του απείχαν από αυτό που περίμεναν οι δύο προπονητές της "Ένωσης".

Με εξαίρεση τα τρία τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με τον Άρη, όπου είχε 13, 16 και 24 πόντους αντίστοιχα, άλλωστε δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά σε κάποιο από τα ντέρμπι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Γι αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το "ξανθό σκυλί" δεν "καίγεται" να τον κρατήσει στην ομάδα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αναζητώντας στην αγορά μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Σε αυτό προσθέστε το πολύ υψηλό συμβόλαιό του (500.000 ευρώ), που τον καθιστά πολυτέλεια για την "Ένωση", σε σύγκριση με τους αριθμούς του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ (8.7 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ).

Στην "Ένωση" δεν έχουν εκφραστεί δημόσια για το μέλλον του 29χρονου φόργουορντ, ο οποίος όμως είναι σαφές ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Γιούρι Ζντοβτς. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει προσέγγιση προς την πλευρά του παίκτη προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα τερματιστεί η συνεργασία τους. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει -πρώτα απ όλα- να είναι έτοιμη η ΚΑΕ ΑΕΚ να πληρώσει τη... λυπητερή (βλ. αποζημίωση) για να τον αφήσει ελεύθερο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ