ΑΕΚ

Αποσύρεται το #10 του Αμερικάνου

Αποσύρεται το #10 του Αμερικάνου

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ έφερε και μία σημαντική είδηση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Αλεξίου η ΑΕΚ θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο 10 προς τιμήν του μεγάλου, Γιώργου Αμερικάνου

Ο κλειδάριθμος που πήρε στην κλήρωση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ ήταν το νούμερο 10 και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου εξήγησε πως αυτός ο αριθμός σημαίνει πολλά για τους "κιτρινόμαυρους" που επιστρέφουν έπειτα από 3 χρόνια στην Α1.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η οικογένεια του Γιώργου Αμερικάνου, όμως οι μεγάλες στιγμές δεν σταμάτησαν εκεί για τον "Παγκόσμιο", καθώς δια στόματος Αλέξη Αλεξίου προαναγγέλθηκε ότι η ΑΕΚ θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο 10 προς τιμήν του ανθρώπου που αποτελεί μέχρι και σήμερα την σημαία του συλλόγου.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ από το βήμα του θεάτρο Pierce τόνισε: “ Το Νο10 μας πάει πολύ σήμερα σαν ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε την βραδιά με την βράβευση στον Γιώργο Αμερικάνο που φορούσε αυτό το νούμερο όταν μεσουρανούσε στα γήπεδα και το οποίο δεν θα φοράει κανένας παίκτης από εδώ και πέρα αφού το Νο10 θα αποσυρθεί προς τιμήν του “Παγκόσμιου”. Ελπίζω το Νο10 να αποδειχθεί γούρικο για μας φέτος. Η ΑΕΚ είναι εδώ και ελπίζω να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε πέρσι όταν έφυγε ο “Παγκόσμιος”. Πιστεύω ότι η παρουσία της ΑΕΚ συμπληρώνει το παζλ την Α1 κατηγορία”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ