ΑΕΚ

Αμφίβολος ο Γιάνκοβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η μετ' εμποδίων προετοιμασία του Άρη ενόψει του 3ου αγώνα της σειράς των μικρών Τελικών κόντρα στην ΑΕΚ συνεχίζεται, με τον Γιάνκοβιτς να είναι αμφίβολος. "Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όσα όπλα έχουμε" δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Άρη (όπως και στην προηγούμενη) με την συμμετοχή του να θεωρείται αμφίβολη για τον 3ο αγώνα της σειράς των μικρών Τελικών κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής φόργουορντ πάντως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Άρη, αφού έχουν τεθεί σίγουρα εκτός οι Ουίλ Κάμινγκς (κάταγμα στα πλευρά), καθώς και ο Τζάστιν Τζάκσον (πελματιαία απονεύρωση). Αμφίβολος, δε, παραμάνει και ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς (διάστρεμμα), παρά το γεγονός ότι πήρε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Με όλα αυτά τα προβλήματα να είναι γνωστά, ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει επιλογή από το να συνεχίσει να παλεύει. Συγκεκριμένα, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας πως " Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, με όσα όπλα έχουμε στη διάθεσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη έως τώρα, όμως διάφοροι παράγοντες δε μας το επέτρεψαν. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο "Νίκος Γκάλης", ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Όπως σε όλα τα ματς, ειδικά εκτός έδρας, η αμυντική προσήλωση, η αποφυγή της φθοράς από τα φάουλ, τα λιγότερα δυνατά λάθη και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ