FIBA WORLD CUP

Ντόντσιτς: "Θέλω να παίξω στο τρίτο... παράθυρο"

Ντόντσιτς: "Θέλω να παίξω στο τρίτο... παράθυρο"
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Λούκα Ντόντσιτς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών της FIBA και να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής Σλοβενίας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε απουσία από τα δύο πρώτα "παράθυρα" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αλλά δεν έκρυψε πως θέλει να αγωνιστεί με την εθνική Σλοβενίας (28/6) στα ματς με την Ισπανία και το Μαυροβούνιο (1/7).

Ο 19χρονος γκαρντ - φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης πρωταγωνίστησε σε ένα video που "ανέβηκε" στα social media της ομοσπονδίας της Σλοβενίας κι εξέφρασε την πρόθεσή του για να δώσει το "παρών" στα δύο τελευταία παιχνίδια της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Γεια σας φίλοι. Σε τρεις εβδομάδες παίζουμε εναντίον της Ισπανίας και του Μαυροβουνίου. Θα ήθελα πάρα πολύ να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας, αν μπορώ, κι ελπίζω να είμαι εκεί. Ελπίζω ότι η Stozice Arena θα είναι γεμάτη και πως οι φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν στην Κωνσταντινούπολη, στο Eurobasket. Σας ευχαριστώ".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ