FIBA WORLD CUP

Το τουρ των Φιλιππίνων

Το τουρ των Φιλιππίνων

Οι Φιλιππίνες προετοιμάζονται αυτήν την περίοδο στην Ισπανία και δεν παραλείπουν να δημιουργούν ένα video για κάθε περιπέτεια τους.

Από την εκκίνηση της προετοιμασίας τους, έως τη σήμερον ημέρα οι Φιλιππίνες είναι η χαρά της selfie και του video, με κινηματογραφικό συνεργείο να ακολουθεί και να καταγράφει κάθε τους βήμα.

Φυσικά και ασχολούνται και με το θέμα τους (τις προπονήσεις), αλλά δεν παραλείπουν να διασκεδάζουν τις ελεύθερες ώρες τους, όλοι μαζί.

Το πρόγραμμα είχε φιλικό για την Παρασκευή (8/8), αλλά η Αγκόλα δεν πρόλαβε να προσγειωθεί στη Βιτόρια (υπήρξε καθυστέρηση) και μοιραία το ματς ακυρώθηκε. Οπότε, θα κάνουν την αρχή στα ευρωπαϊκά φιλικά με το σημερινό, εναντίον επίλεκτης ομάδας από εκπροσώπους της ACB.

Την προσεχή Τετάρτη, οι αντίπαλοι μας στον όμιλο θα ταξιδέψουν για την Αντίμπ, όπου θα συναντήσουν την Αυστραλία (15/8) και την Ουκρανία (17/8). Θα ακολουθήσει η επιστροφή στη Βιτόρια και το ματς με την Euskadi (20/8), αλλά και την Αγκόλα (22/8). Θα ολοκληρώσουν με τη Δομινικανή Δημοκρατία (24/8) και την Αίγυπτο (25/8), ματς που θα διεξαχθούν στην Γκουανταλαχάρα.

Δείτε στιγμιότυπα από την τουρνέ των Gilas Pilipinas.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ