FIBA WORLD CUP

Τάνιεβιτς: ''Ο Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε προπονητής!''

Τάνιεβιτς: ''Ο Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε προπονητής!''

Ο μεγάλος Μπόγκνταν Τάνιεβιτς αποθέωσε τον κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς και παραδέχτηκε ότι εκτέθηκε πριν από τα προημιτελικά αφού δεν πίστευε στην πρόκριση της Σερβίας στους ''4'' του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Οι ''Αετοί'' του Σάσα Τζόρτζεβιτς δοκιμάζονται απόψε (12/09, 23:00) κόντρα στη Γαλλία με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου περιμένουν ήδη οι ΗΠΑ μετά το 96-68 επί της Λιθουανίας .

Η Σερβία πέτυχε ήδη την υπέρβαση μετά τη νίκη επί της Βραζιλίας και τη συμμετοχή στα ημιτελικά του τουρνουά. Κάτι που δεν περίμενε ούτε ο θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ και πρώην κόουτς της εθνικής Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς!

Ο 67χρονος προπονητής ομολόγησε ότι δεν πίστευε στην πρόκριση της Σερβίας! ''Οφείλω να παραδεχτώ ότι εκτέθηκα πριν από τα προημιτελικά! Μου τηλεφώνησαν κάποιοι φίλοι από το Μαυροβούνιο και ζήτησαν τη γνώμη μου για τις αναμετρήσεις Βραζιλία - Σερβία και Ισπανία - Γαλλία. Με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες, τους είπα ότι βλέπω πρόκριση για τη Βραζιλία και τη διοργανώτρια Ισπανία!'' ανέφερε χαρακτηριστικά στη σερβική Novosti.

Εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ως κόουτς της εθνικής Σερβίας . Τι είπε; ''Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε προπονητής! Τον παρακολούθησα στο Τρεβίζο ως κόουτς της Μπένετον (σ.σ. 2011-12). Πλέον πιστεύω ότι τα παιχνίδια της Σερβίας έχουν αρχή, μέση και τέλος. Ο Σάλε ήταν πόιντ γκαρντ στην καλύτερη εποχή του μπάσκετ. Αυτές, ακριβώς, τις γνώσεις μεταφέρει στους παίκτες της Σερβίας''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ