FIBA WORLD CUP

"Ο Τόμιτς είναι έτοιμος για τους Γκασόλ"

"Ο Τόμιτς είναι έτοιμος για τους Γκασόλ"
INTIME SPORTS

Η Κροατία προσγειώθηκε στην Μπανταλόνα, όπου την Τετάρτη (20/8) θα παίξει με την Ισπανία και ο Γιασμίν Ρέπεσα εξηγεί γιατί... δεν έχει άγχος.

Ο Άντε Τόμιτς εμφανίστηκε στην Ισπανία το 2010, οπότε υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε λοιπόν, τα ΜΜΕ της χώρας τον είχαν αποκαλέσει "ο Γκασόλ της Ανατολής". Τέσσερα (και κάτι ψιλά) χρόνια αργότερα, ο Κροάτης σέντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πάου Γκασόλ. Αυτό θα συμβεί την Τετάρτη (20/8), στο φιλικό της Κροατίας με την Ισπανία, στην Μπανταλόνα.

" Όντως, με είχαν συγκρίνει με τον Πάου Γκασόλ, αλλά δεν είχε καμία λογική. Αν με ρωτάτε ωστόσο, θα σας πω ότι χαίρομαι που θα βρεθώ απέναντι του", εξήγησε ο σέντερ των Κροατών, που πέρυσι σε δυο ματς με την Ισπανία έχασαν συνολικά με 54 πόντους διαφορά.

Επί της σύγκρισης του Τόμιτς με τον Γκασόλ, ο Γιάσμιν Ρέπεσα είχε να πει ότι " ο Τόμιτς είναι έτοιμος για τα αδέλφια Γκασόλ", πριν προσθέσει ότι "τ α αποτελέσματα των φιλικών δεν έχουν την παραμικρή σημασία, ως προς τη βελτίωση της κάθε ομάδας. Ενδεχομένως να επηρεάζουν κάπως τη ψυχολογία, αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει και σε μπούμερανγκ αν πιστέψεις πως είσαι πολύ καλός, πριν την ώρα σου. Ακολούθως χαρακτήρισε τη "φούρια ρόχα" ως " το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού. Για εμάς αυτό το παιχνίδι θα είναι το καλύτερο δυνατό τεστ".

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς πρόσθεσε ότι " οι Ισπανοί έχουν την καλύτερη φροντ λάιν, τώρα που παίζει και ο Ιμπάκα, εκ των καλύτερων σέντερ στον κόσμο. Μαζί με τους αδελφούς Γκασόλ συνθέτουν κάτι πολύ δυνατό. Οι Ισπανοί διαθέτουν και εξαιρετική περιφερειακή γραμμή, μαζί και το... αβαντάζ της έδρας. Δεν θα είναι έκπληξη, αν εκθρονίσουν τις ΗΠΑ".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ