FIBA WORLD CUP

Μίτσοφ: ''Καλύτερη επιλογή η Γαλατά''

Μίτσοφ: ''Καλύτερη επιλογή η Γαλατά''

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ συμμετέχει στις προπονήσεις της Σερβίας αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα ενώ εξήγησε τους λόγους που προτίμησε τη Γαλατάσαραϊ.

Ο 29χρονος φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από ένα είδος ηπατίτιδας στο συκώτι ωστόσο έθεσε εααυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ξεπερνώντας το εν λόγω πρόβλημα που διαγνώστηκε πριν από το Final Four της Euroleague.

Τι είχε να δηλώσει ο ίδιος στη Novosti για την επιστροφή του στις προπονήσεις των ''πλάβι''; ''Μου έλειψε πολύ το παιχνίδι και οι συμπαίκτες μου. Το πλάνο του ιατρικού τιμ ήταν να επιστρέψω σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων. Νομίζω πως ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είμαι σε θέση να βγάζω όλο το πρόγραμμα''.

Στα 29 του χρόνια, ο Βλάντμιρ Μίτσοφ είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στις τάξεις της Σερβίας. ''Είναι αλήθεια. Μάλιστα πριν ενταχθεί ο Κρστιτς στην προετοιμασία, ήμουν ο γηραιότερος μεταξύ όλων των συμπαικτών μου! Η Σερβία διαθέτει σπουδαίους και ταλαντούχους παίκτες όπως ο Μίσιτς και ο Κράβιτς''.

Παράλληλα ο πρώην φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ: ''Όλοι ξέρουν ότι είχα πολλές επιλογές ωστόσο θεωρώ ότι η πρόταση της Γαλατάσαραϊ ήταν η καλύτεργη. Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα. Θεωρώ ότι θα έχω μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι και είμαι πολύ ικανοποιημένος γι' αυτό''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ