FIBA WORLD CUP

Οι στιγμές του θριάμβου

Οι στιγμές του θριάμβου

Δείτε VIDEOS από την απονομή στους Αμερικανούς καθώς και τον εναγκαλισμό του Πάου Γκασόλ με τον πρωταθλητή κόσμου και συμπαίκτη του στους Chicago Bulls, Ντέρικ Ρόουζ!

Οι Αμερικανοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Σέρβους. Επικράτησαν με 129-92 κι έκαναν το back-to-back σε παγκόσμια πρωταθλήματα μετά το χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, το 2010.

Ισπανία, αποστολή: Γιάννης Φιλέρης

Λίγο αργότερα, οι Κάιρι Ίρβινγκ, Πάου Γκασόλ, Νικολά Μπατούμ, Πάου Γκασόλ και Κένεθ Φάριντ συμπεριλήθηκαν στην καλύτερα πεντάδα του τουρνουά.

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας απένειμε το τρόπαιο ''Τζέιμς Νέισμιθ'' στον Τζέιμς Χάρντεν και οι Αμερικανοί πανηγύριζαν σαν... μικρά παιδιά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Palacio de los Deportes της Μαδρίτης. Εν τω μεταξύ, οι Σέρβοι, οι Αμερικανοί και ο Πάου Γκασόλ αντάμωσαν στη μεικτή ζώνη, εκεί όπου ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ είχε εναγκαλισμό με τον συμπαίκτη του στους Chicago Bulls, Ντέρικ Ρόουζ.

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς κυκλοφορούσαν τυλιγμένοι με φανέλες της Σερβίας στα αποδυτήρια του γηπέδου!

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ