FIBA WORLD CUP

Η αμετανόητη Gilas Pilipinas

Η αμετανόητη Gilas Pilipinas
INTIME SPORTS

Οι Φιλιππίνες όχι μόνο δεν δείχνουν μεταμέλεια για τα όσα έκαναν στον χθεσινό (31/8) αγώνα με την Εθνική αλλά ο προπονητής τους, Τσοτ Ρέγιες "ρίχνει το μπαλάκι" των κατηγοριών στους διεθνείς μας. Τι είπε

Οι παίκτες της Εθνική Ελλάδος στις δηλώσεις τους μετά τη νίκη επί των Φιλιππίνων δεν στάθηκαν ιδιαίτερα στο αποτέλεσμα αλλά στον τρόπο που αγωνίστηκε η ασιατική ομάδα. Όλοι είδαν το χτύπημα του Τενόριο στον Παπανικολάου και το φάουλ επάνω στον Μπουρούση.

"Στα δεκατρία χρόνια καριέρας δεν έχω αντιμετωπίσει ομάδα που συστηματικά επιδιώκει να βρώμικη επαφή, δεν ήταν μόνο σκληρή, απλά μιλάω για λίγο φίλαθλο πνεύμα. Όχι μόνο προς εμένα αλλά και για τα φάουλ που έγιναν στους Παπανικολάου, Μπουρούση αλλά και σε άλλους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζήσης.

Η απάντηση των Φιλιππίνων μόνο μετανοίας δεν ήταν. Ο προπονητής της ομάδας, Τσοτ Ρέγιες πέρασε στην αντεπίθεση και επεσήμανε τι έκαναν λάθος οι διεθνείς μας.

Ποια ήταν η απάντηση;

"Όχι, δεν τον χτύπησε. Δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που λένε. Οι παίκτες μου παίζουν δυνατά, αλλά όχι βρώμικα", είπε, αρχικά ο Σοτ Ρέγιες και συνέχισε:

"Είπα στον Κατσικάρη πως ο παίκτης του (σ.σ Νικ Καλάθης) δεν έπρεπε να επιχειρήσει σουτ στην τελευταία επίθεση. Αυτό είναι κομμάτι του fair play. Ένας παίκτης της ελληνικής ομάδας, ο Μάντζαρης, ακούμπησε τον τιμ μάνατζερ Αμπόι Κάστρο. Δεν μπορούν οι παίκτες να ενοχλούν τα τιμ των αντιπάλων".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ