FIBA WORLD CUP

Εκτός εθνικής ο Κλέιζα

Εκτός εθνικής ο Κλέιζα

Ο Λίνας Κλέιζα ειδοποίησε πως θα μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, για να γιατρέψει τις πληγές του. Εκτός λόγω τραυματισμών θα μείνει και ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας. Στους "εκλεκτούς" του Γιόνας Καζλάουσκας είναι και ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ενημερώθηκε πρώτα... για την πρόθεση του κοινού και μετά κατέληξε σε αυτούς που ήθελε να προσκαλέσει στην προετοιμασία της Λιθουανίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη λίστα του δεν θα είναι οι Γιαβτόκας και Κλέιζα, διότι αποφάσισαν να πάρουν το χρόνο που χρειάζονται, για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ποιοι έλαβαν προσκλητήρια; Οι Μάντας Καλνιέτις, Σίμας Γιασάιτις (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σαρούνας Βασιλιάουσκας (Τρεφλ Σόποτ), Άντας Γιουσκεβίτσιους, Αντάνας Καβαλιάουσκας, Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Λιέτουβος Ρίτας), Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους (TonyBet), Ντεϊβίντας Γκαϊλιους (Ολίμπια Λ.), Μαρτίνας Πότσιους, Παούλιους Γιανκούνας, Αρτούρας Γκουντάιτις (Ζάλγκιρις), Γιόνας Ματσιούλις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Μάλαγα), Σιστόφ Λαβρίνοβιτς (Βαλένθια), Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Ρόκετς), Γιόνας Βαλαντσιούνας (Ράπτορς), Ντάριος Λαβρίνοβιτς (Μπουντιβέλνικ).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ