FIBA WORLD CUP

Έξω ντέρτια και καημοί για τις Φιλιππίνες

Έξω ντέρτια και καημοί για τις Φιλιππίνες

Οι Gilas Pilipinas ήταν οι πρώτοι (του ομίλου μας) που προσγειώθηκαν στη Σεβίλλη και μέσω των social networks μοιράστηκαν τη χαρά των όσων ζουν με τον κόσμο. Όχι, για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ο Αντρέι Μπλατς δεν είπαν κουβέντα.

Οι Φιλιππίνες ζουν τη στιγμή. Για την ακρίβεια, ζουν την κάθε στιγμή της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και "ανεβάζουν" σχετικές φωτογραφία, αλλά και σχόλια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόουτς Τσοτ Ρέγιες εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που βρέθηκε δίπλα σε παίκτες όπως οι Σκόλα, Νοτσιόνι και Πριγκιόνι στο μπουφέ του πρωινού -στο ξενοδοχείο-, εξηγώντας πως "οι παίκτες μου προσπάθησαν να το... παίξουν άνετοι". Δείτε πού έκαναν την πρώτη προπόνηση (σε ένα υπόγειο) και άλλες στιγμές από... τη χαρά τους, που δεν την μείωσε το θέμα που προέκυψε με τον Αντρέι Μπλατς. Τι έγινε;

Ο νατουραλιζέ NBAer ενδέχεται να μην αγωνιστεί στους Πανασιατικούς αγώνες του 2014, με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ασίας να αμφισβητεί το διαβατήριο του. Ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής των Φιλιππίνων, Ρίτσι Γκαρσία εξήγησε ότι ο Μπλατς πρέπει να ζήσει τρία χρόνια στη χώρα, πριν την εκπροσωπήσει στο Πρωτάθλημα της Ασίας, βάσει των κανονισμών.

Παρ' όλα αυτά, δεν τέθηκε θέμα για το Παγκόσμιο, οπότε... ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι το Πανασιατικό.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ