FIBA WORLD CUP

Με 4 παίκτες που παίζουν στην EuroLeague η λίστα του Μαυροβουνίου

Με 4 παίκτες που παίζουν στην EuroLeague η λίστα του Μαυροβουνίου
FIBA

Το Μαυροβούνιο έγινε η πρώτη ομάδα που δημοσίευσε την λίστα με τους 24 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά 4 παίκτες που αγωνίζονται σε παίκτες της EuroLeague.

Ηταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Με την FIBA να έχει ζητήσει από τις ομάδες να καταθέσουν την λίστα με τους 24 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Μαυροβούνιο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την προεπιλογή του. Και μέσα συμπεριέλαβε 4 παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της EuroLeague.

Ο λόγος για τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια), Ντίνο Ράντοντσιτς (Ρεάλ), Μίρκο Μπιέλιτσα (Ερυθρός Αστέρας) και Μάρκο Τοντόροβιτς (Χίμκι), των οποίων τα ονόματα βρίσκονται κανονικά στην λίστα του Ζβένταν Μίτροβιτς. Από την στιγμή λοιπόν που είναι γνωστή η λίστα, εξαρτάται πια από τους ίδιους τους παίκτες το αν θα ενσωματωθούν στην εθνική τους ομάδας στα πρώτα "παράθυρα" της FIBA τον προσεχή Νοέμβριο για τους αγώνες με Ισπανία (24 Νοεμβρίου) και Λευκορωσία (26 Νοεμβρίου) ή θα προτιμήσουν να παραμείνουν στους συλλόγους τους, πληρώνοντας και το αντίστοιχο τίμημα.

Αναλυτικά η λίστα του Μαυροβουνίου: Φίλιπ Μπάροβιτς, Μίλκο Μπιέλιτσα Αλέκσα Ίλιτς, Ντέρεκ Νίνταμ, Πέταρ Πόποβιτς, Μπλάκοτα Σέκουλιτς, Ντίνο Ράντοντσιτς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Ντανίλο Νίκολιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Όγκνιεν Τσάραπιτς, Ιβάν Μάρας, Ζόραν Νίκολιτς, Νεμάνια Ράντοβιτς, Μάρκο Τοντόροβιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Βλάντιμιρ Μιχαήλοβιτς, Βούκοτα Πάβιτς, Σεντ Σέχοβιτς, Νεμάνια Βράνιες, Νεμάνια Ντζούρισιτς, Στάροβλαχ Μίλιτς, Νίκολα Παβλίτσεβιτς Σουάντ Σέχοβιτς.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ