ΙΤΑΛΙΑ

Τζόρτζεβιτς: "Με έπεισαν με τρεις λέξεις!"

Τζόρτζεβιτς: "Με έπεισαν με τρεις λέξεις!"

Το λόγο για τον οποίο επέλεξε την Μπενετόν Τρεβίζο αποκάλυψε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την επίσημη παρουσίαση του από την ιταλική ομάδα. Τι είπε για τη νέα του ομάδα

Ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στην απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπενετόν λέγοντας: " Είμαι περήφανος που θα καθίσω σε αυτό τον πάγκο. Με έπεισαν μόνο με τρεις λέξεις: Έλα με εμάς.

Έριξα μια ματιά στα ονόματα των προκατατόχων μου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπόλοιπους ξεχωρίζω τους Ντ' Αντόνι, Ομπράντοβιτς και Μεσίνα. Είναι τεράστια παραδείγματα από τους οποίους θα προσπαθήσω να διδαχθώ".

Όσον αφορά την απουσία του από τους πάγκους, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε: " Ήταν τέσσερα χρόνια που δεν προπονούσα και η αλήθεια είναι ότι υπέφερα πολύ μακριά από το μπάσκετ. Το πάθος μου για το άθλημα εξακολουθεί να υπάρχει".

Σε ερώτηση σχετική με το νέο πρόσωπο της Μπενετόν, επισήμανε: "Είμαι ένας άνθρωπος με έντονο χαρακτήρα και μου αρέσει να περνάω αυτό το χαρακτηριστικό μου στην ομάδα. Η διοίκηση δουλεύει πολύ για να προσδώσει συνέχεια στην ιστορία της ομάδας. Κι εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο για την ανάπτυξη της ομάδας όσο και για τη βελτίωση των παικτών".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ