ΙΤΑΛΙΑ

Τζεντίλε: "Το μέλλον μου στο Μιλάνο"

Τζεντίλε: "Το μέλλον μου στο Μιλάνο"

Ξεκούραση, συζητήσεις με την Ολίμπια και συμφωνία για παραμονή στο Μιλάνο για έναν ακόμα χρόνο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, όπως τονίζει ο ίδιος!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ολοκλήρωσε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, τελειώνοντας τη σεζόν με 13,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά παιχνίδι στα φετινά πλέι οφ.

Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι είναι τεράστια η χαρά του για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος με τη Μιλάνο και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα παραμένει στην Ολίμπια για μία ακόμα σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

"Ήταν η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Γνώριζα ότι δεν θα ήταν εύκολο. Τα πλέι οφ σε κάθε άθλημα είναι μία διαφορετική υπόθεση, ξεκινάς από το μηδέν. Το να κερδίζεις όμως δεν είναι ποτέ εύκολο και μόνος όποιος βρίσκεται εδώ από τον περασμένο Αύγουστο γνωρίζει πόσο μεγάλη κούραση απαιτήθηκε από όλους μας", σχολίασε ο 21χρονος άσος της Μιλάνο και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον του:

"Η επιλογή του Χιούστον με τιμάει και με κάνει περήφανο γιατί σημαίνει πως κάτι έχω πετύχει τα προηγούμενα χρόνια. Θα πάρω αρχικά 2-3 μέρες να ξεκουραστώ, μετά θα μιλήσουμε με την Ολίμπια, αλλά πιστεύω ότι το μέλλον είναι ακόμα στο Μιλάνο".

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε το Sport24.gr η ΤΣΣΚΑ έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του νεαρού παίκτη, ενώ πρόσφατα υπήρξαν σενάρια και για ενδεχόμενη έλευση του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ