ΜΙΛΑΝΟ

Το déjà vu των Τζεντίλε

Το déjà vu των Τζεντίλε

Ο Νάντο Τζεντίλε ήταν ο αρχηγός του τελευταίου πρωταθλήματος που πανηγύρισε η Μιλάνο, πριν αυτό της Παρασκευής (27/6), οπότε κάπτεν ήταν ο γιος του, Αλεσάντρο. Παρεμπιπτόντως, η ΤΣΣΚΑ έχει αποφασίσει να τον κάνει δικό της.

Πριν το 3-3 της Σιένα, στη σειρά με την Αρμάνι για τους τελικούς της SerieA, στην Ιταλία, ο Νάντο Τζεντίλε είχε πει πως " όταν πήρα το πρώτο μου πρωτάθλημα, ήμουν 24 (1990-91, με την Juvecaserta). Ο γιος μου θα το πάρει στα 22, άρα είναι καλύτερος".

ΟΚ, το "σταύρωσε" ελαφρώς, το θέμα, αν σκεφτείτε πως οι "πράσινοι" ισοφάρισαν τη σειρά, αλλά το βράδυ της Παρασκευής (27/6), ο Αλεσάντρο Τζεντίλε σήκωσε πρώτος την κούπα, ως αρχηγός. Μετά, πήρε και το βραβείο του MVP.

Με ένα πολύ ωραίο γράφημα, η ιταλική τηλεόραση ενημέρωσε τι είχε κάνει ο μπαμπάς Τζεντίλε, ως κάπτεν και τι ο γιος, όπως και ότι μεταξύ του 25ου πρωταθλήματος και του 26ου, μεσολάβησαν 6604 ημέρες!

Το déjà vu των Τζεντίλε

Η είδηση που προκύπτει είναι πως η ΤΣΣΚΑ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ, ο οποίος έχει ήδη δεχθεί πρόταση επέκτασης από τη Μιλάνο, για το ποσό των 800.000 δολαρίων. Παρεμπιπτόντως, τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/7) επελέγη στο Νο53 του ντραφτ, από τους Ρόκετς, όπου επίσης μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του (θέλουν να του δώσουν διετές συμβόλαιο), με την "ομάδα του στρατού" να φέρεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί, για να τον αποκτήσει.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ