ΙΤΑΛΙΑ

Τρινκέρι: "Μου έρχεται να κλάψω!"

Τρινκέρι: "Μου έρχεται να κλάψω!"

Σε πελάγη ευτυχίας και με το δίκιο του έπλεε ο Αντρέα Τρινκέρι μετά τη νίκη επί της Λε Μαν και την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας

Ο Αντρέα Τρινκέρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την νίκη-πρόκριση της Καντού που από τις 11 Οκτωβρίου θα βρεθεί στην αφετηρία της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Ιταλός κόουτς ήταν συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του, που όπως είπε κράτησαν το καλύτερό τους παιχνίδι για τον τρίτο και καθοριστικό τους αγώνα.

"Ήταν 6 ημέρες έντονες και δύσκολες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα επιστρέφει στην Ευρωλίγκα.

Είχαμε την ευκαιρία και παίξαμε στα προκριματικά, παίρνοντας την τελευταία θέση της διοργάνωσης και τώρα επιστρέφουμε ανάμεσα στις 24 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να πω πως όταν σκέφτομαι τα προκριματικά μου έρχεται να κλάψω, αλλά είναι κάτι που έκανα πολύ και πέρσι!", υπογράμμισε ο Αντρέα Τρινκέρι.

Όσο για τη συνέχεια, ο Τρινκέρι σχολίασε ότι: "Δεν υπάρχει χρόνος για καμία γιορτή. Ένα ρεπό θα δώσω στους παίκτες μου γιατί ακολουθεί ο αγώνας με τη Βενέτσια".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ