ΙΤΑΛΙΑ

Θέλει να φύγει ο Τζεντίλε

Θέλει να φύγει ο Τζεντίλε
2015 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Lega Basket με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα. Τι δήλωσε για την περίπτωσή του o GM του συλλόγου, Λίβιο Πρόλι.

Η κατάκτηση του 27ου τροπαίου της Lega Basket από την Αρμάνι Μιλάνο συνοδεύτηκε από δήλωση που δεν θα λέγαμε ότι έφερε... χαμόγελα στους φίλους της ιταλικής ομάδας. " Αυτό ήταν μάλλον το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αρμάνι Μιλάνο", ανέφερε λίγη ώρα μετά το φινάλε του έκτου τελικού του ιταλικού πρωταθλήματος ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Την Τετάρτη (15/6) η Gazzetta dello Sport έδωσε συνέχεια στο θέμα, επισημαίνοντας πως ο αρχηγός των "κόκκινων" είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Μιλάνο για... άλλες πολιτείες. " Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Αλεσάντρο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ιταλία. Ελπίζω για ένα τελευταίο θαύμα, αλλά πιστεύω πως θα φύγει από την ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι.

Παρεμπιπτόντως, όπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα το buy out του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ φτάνει τις 700.000 ευρώ, με τους Χιούστον Ρόκετς να είναι η ομάδα που έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ