ΙΤΑΛΙΑ

Στην αγορά για αντι-Ντίνερ

Στην αγορά για αντι-Ντίνερ

Στην αγορά στρέφουν το βλέμμα τους οι άνθρωποι της Ρέτζιο Εμίλια. για τον αντικαταστάτη του Ντρέικ Ντίνερ, με τα ονόματα των Τζέι Αρ Μπρέμερ, Μαλίκ Χέρστον και Άλεξ Άκερ να βρίσκονται σε... πρώτο πλάνο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Eurocup η Ρέτζιο Εμίλια. Η ιταλική ομάδα επικράτησε της Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι, εντός έδρας, με 70-67, ωστόσο, η νίκη αυτή ήρθε δίχως το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας και μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, τον Ντρέικ Ντίνερ.

Ο Αμερικανός αποκόμισε τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα, στην αναμέτρηση με την Τρέντο, για το ιταλικό πρωτάθλημα, με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας να κάνει λόγο για απουσία 50 ημερών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Έτσι, οι ιθύνοντες την Ρέτζιο Εμίλια δεν μένουν με... σταυρωμένα χέρια. Τουναντίον. Έχουν, ήδη, ξεκινήσει το... σαφάρι για αναζήτηση παίκτη, ο οποίος για τους επόμενους δύο, περίπου, μήνες θα αντικαταστήσει τον άλλοτε παίκτη της Σιένα και της Σάσαρι.

Τα ονόματα που βρίσκονται στα υπόψιν των Ιταλών είναι αυτά των Τζέι Αρ Μπρέμερ, Μαλίκ Χέρστον, αλλά και του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού (2006-07), Άλεξ Άκερ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ