ΙΤΑΛΙΑ

Πιανιτζάνι: "Μας βοήθησε η εμπειρία"

Πιανιτζάνι: "Μας βοήθησε η εμπειρία"
INTIME SPORTS

Στη μεγάλη εμπειρία της ομάδας του, στάθηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος τόνισε ότι αυτό ήταν το μυστικό στη νίκη της Σιένα επί της Καντού για το Σούπερ Καπ Ιταλίας

Στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Supercoppa, ο προπονητής της Σιένα Σιμόνε Πιανιτζάνι απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη τους με 73-70, ενώ εξήρε και την προσπάθεια της Καντού.

"Παρά την σύντομη περίοδο της προετοιμασίας, οι παίκτες μου κατάφεραν για μία ακόμα φορά να βρουν την εμπειρία και την οξυδέρκεια να γυρίσουν ένα παιχνίδι που μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε να είναι υπέρ της Καντού", σχολίασε ο Ιταλός προπονητής και συμπλήρωσε:

"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κι επίσης ξέραμε ότι μη έχοντας κάνει μία καλή προετοιμασία όλοι μαζί, θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε... σπίτι μας αυτή την κούπα. Ωστόσο, η εμπειρία πολλών νικών είναι εκείνη που σε βοηθά περισσότερο από κάθε τι άλλο σε τέτοιες καταστάσεις".

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Τρινκέρι υπογράμμισε: "Δεν χάσαμε γιατί ήμασταν χειρότεροι, αλλά θεωρώ ότι ήταν απόρροια της κακής παράδοσης με τη Σιένα. Πάντως, δεν είχαμε καλές συνεργασίες και αυτό δεν μας επέτρεψε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ