ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπράμος είναι πάλι "εδώ"

Ο Μπράμος είναι πάλι "εδώ"

Μετά από ένα χρόνο στη ναφθαλίνη, ο Μάικ Μπράμος επέστρεψε στη δράση. Ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ κερδίζει το... στοίχημα της Βενέτσια, δηλώνοντας ξανά "παρών" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ποια ελληνική ομάδα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.

Η κακή στιγμή έφτανε προκειμένου ο Μάικ Μπράμος να δει τα όνειρά του για καριέρα στο ΝΒΑ να "γκρεμίζονται". Κι όχι μόνο αυτό, αφού ο τραυματισμός του στο Summer League του 2014 είχε ως αποτέλεσμα τον παροπλισμό του για έναν ολόκληρο χρόνο, με αποτέλεσμα να... χαθεί το όνομά του από τα μπλοκάκια των προπονητών.

Η περσινή σεζόν ήταν σκέτο μαρτύριο για τον ομογενή γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος το καλοκαίρι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, με στόχο να βρει τον χαμένο του εαυτό. Η πρόταση της Βενέτσια ήταν σαφής "θα κάνεις προετοιμασία με την ομάδα, κι εφόσον δούμε ότι είσαι σε καλή κατάσταση, θα υπογράψεις συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς". Όπερ και εγένετο, αφού ο Κάρλο Ρεκαλκάτι πείστηκε για τη χρησιμότητά του στο ρόστερ.

Κι από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φρόντισε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που εισέπραξε. Με 9.5 πόντους (49.4% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο στη Lega Basket, η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από θετική. Αποκορύφωμα η απόδοσή του στην εντός έδρας νίκη επί της Μπολόνια (73-69), παιχνίδι στο οποίο "άγγιξε" το νταμπλ νταμπλ, έχοντας 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ/φόργουορντ βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό, σε σημείο που στη διάρκεια της σεζόν δεν άργησε να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ΑΕΚ, επί των ημερών του Ντράγκαν Σάκοτα, τον προσέγγισε με στόχο να μάθει τις προθέσεις του, αναφορικά με την επιστροφή του στα μέρη μας. Επίσημη πρόταση δεν έγινε ποτέ, κι αυτό γιατί ο Μάικ Μπράμος κατέστησε σαφές από την πρώτη στιγμή πως μια τέτοια προοπτική δεν τον συγκινεί.

Από τη στιγμή που έγινε μπαμπάς άλλωστε, πριν από περίπου ένα μήνα, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει άμεσα σε διαδικασία... μετακόμισης. Νιώθει άνετα στην Ιταλία, παίζει καλά, απολαμβάνει την πατρότητα και κάπως έτσι η Βενέτσια μπορεί να αισιοδοξεί πως θα κερδίσει τη μάχη και θα είναι παρούσα στα πλέι οφ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ