ΙΤΑΛΙΑ

Νέες βολές Σκαριόλο για Μπουρούση

Νέες βολές Σκαριόλο για Μπουρούση

"Είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του", είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο για τη νέα κακή εμφάνιση του Μπουρούση στον 3ο τελικό με τη Σιένα. Ύμνοι για Φώτση

Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε και στον τρίτο αγώνα της σειράς με την Σιένα με σκορ 82-79 και ο Γιάννης Μπουρούσης σε 14 λεπτά συμμετοχής έμεινε στους 3 πόντους, προκαλώντας απογοήτευση στον κόσμο.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ερωτήθηκε για τη νέα κακή εμφάνιση του Έλληνα σέντερ και απάντησε πως είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.

"Είναι σαφές ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του, αλλά ένα υπάρχει ένα αντικειμενικό γεγονός... Πρέπει να παίζει κόντρα σε παίκτες έξω από τη γραμμή του τριπόντου και αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί", τόνισε ο Σέρτζιο Σκαριόλο για τον Μπουρούση.

Συνεχίζοντας, πάντως, ο Ιταλός κόουτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να δείξει σημάδια θλίψης για την ήττα στο τρίτο ματς, αλλά να δείξει θυμό και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Ύμνοι για Φώτση

Αντίθετα για τον Αντώνη Φώτση, στάζει μέλι ο Σέρτζιο Σκαριόλο... "Ψάχνουμε πως θα γίνει όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αντώνη Φώτση. Στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης που βρίσκεται (σ.σ. λόγω του τραυματισμού του), στην καριέρα μου έχω δει πολλούς παίκτες που δεν προσπάθησαν να παίξουν καθόλου. Αυτός αντίθετα, προσπαθεί να συνεισφέρει όπως μπορεί και να βοηθήσει την ομάδα του", κατέληξε ο Ιταλός προπονητής.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ