ΙΤΑΛΙΑ

Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα δίνουν ρέστα για Τζεντίλε

Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα δίνουν ρέστα για Τζεντίλε

Η Μπαρτσελόνα και η Νταρουσάφακα είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε, μετά τη δήλωση αποχώρησης που έκανε ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, Αλεσάντρο Τζεντίλε, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει φέτος από την Αρμάνι Μιλάνο, ύστερα από πέντε σερί σεζόν, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ιταλίας (2014, 2016) με τον σύλλογο.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει δεχθεί το "ζεστό" ενδιαφέρον τόσο από την Μπαρτσελόνα, όσο και από την Νταρουσάφακα, με τις δύο ομάδες να του προσφέρουν πολλά λεφτά για να τον κάνουν δικό τους. Ο Ιταλός φόργουορντ δεν είναι ελεύθερος, αλλά έχει buy out στο συμβόλαιο του, το οποίο είναι πρόθυμοι να το καλύψουν τόσο οι Καταλανοί, όσο και οι Τούρκοι. Και όσον αφορά τις διαθέσεις του αθλητή, δείχνει να έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, με τους "μπλαουγκράνα" να δείχνουν επικρατέστεροι ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Πρόλι: "Νομίζω πως ο κύκλος του Τζεντίλε στο Μιλάνο έκλεισε"

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Αρμάνι Μιλάνο, γνωρίζοντας την κατάσταση, εκτιμούν πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα παραμείνει στην ομάδα τους μόνο με... θαύμα . Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Λίβιο Πρόλι, σχολίασε πως: "Νομίζω πως ο κύκλος του Τζεντίλε στο Μιλάνο έκλεισε. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, νομίζω πως θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, περισσότερο στην Ευρώπη παρά στο ΝΒΑ. Το συμβόλαιο του περιλαμβάνει buy out. Ευελπιστώ σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, αλλά κρίνοντας από όσο τον ξέρω, πιστεύω πως θα αποχωρήσει!".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ