ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η Σιένα δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Καντού και έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας μετά το επιβλητικό 88-71!
Η Σιένα κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, καθώς επικράτησε της Καντού με 88-71 και ο Νίκος Ζήσης πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στο παλμαρέ του!
Οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τίτλου, τέταρτου συνεχόμενου.
Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 21-16 για τους πρωταθλητές, ενώ μέχρι το ημίχρονο η ψαλίδα άνοιξε ακόμα περισσότερο για την Σιένα.
Η παρέα του Νίκου Ζήση βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 44-33 και με την έναρξη της τρίτου δεκαλέπτου πάτησε ακόμα περισσότερο... γκάζι, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της (73-51).
Στα τελευταία δέκα λεπτά οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με τον Τζανλούκα Μπαζίλε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς γνώρισε την ήττα με 88-71. Από τους νικητές ο Ντέιβιντ Άντερσεν πέτυχε 23 πόντους, ενώ ο Κσιστόρφ Λαβρίνοβιτς πρόσθεσε 16.
Ο Νίκος Ζήσης είχε πολύ καλή παρουσία, τελειώνοντας το ματς με 10 πόντους. Από την Καντού ο Τζανλούκα Μπαζίλε πέτυχε 15 πόντους, όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 44-33, 73-51, 88-71.
Σιένα (Πιανιτζάνι): Ρες, Λετχάλερ, Καραρέτο 6, Ζήσης 10(2), ΜακΚάλεμπ 9, Στόουνρουκ 3, Θόρτον 7, Μος 14, Λαβρίνοβιτς 16, Άντερσεν 23(2), Αραντόρι.
Καντού (Τρινκιέρι): Τσινκιαρίνι 6, Μπαζίλε 15(5), Λιούνεν 12(2), Μαρκοϊσβίλι 2, Μπρούνερ 8(1), Πέρκινς 6, Μαρκονάτο 6, Ματζαρίνο 2, Σερμαντίνι 8, Μίκοφ 6.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.