ΙΤΑΛΙΑ

Ξέμεινε στην Αρμάνι Μιλάνο ο Τζεντίλε

Ξέμεινε στην Αρμάνι Μιλάνο ο Τζεντίλε

Τη στιγμή που καταδίκασε την Ιταλία σε ήττα από την Κροατία (84-78) στον τελικό του Προολυμπιακού, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει ένα ακόμη άσχημο μαντάτο να διαχειριστεί: δεν θα μετακομίσει στο ΝΒΑ, όπως υπολόγιζε.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ωρών στην Ιταλία. Κυρίως γιατί εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη για τη "σκουάντρα ατζούρα" στον τελικό του Προολυμπιακού, κάνοντας δύο πολύ μεγάλα λάθη στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Αφετέρου όμως, τον απασχολεί το επαγγελματικό του μέλλον, το οποίο -σε αυτή τη φάση- δεν βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό (10/7) του δημοσίευμα το Sportando , ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Χιούστον Ρόκετς (ομάδα που έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ) για συμβόλαιο, όπερ και σημαίνει πως θα παραμείνει στην Ευρώπη. Με την ιταλική ομάδα να αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, παρά τις αρχικές τάσεις φυγής που έδειξε .

Από την άλλη, παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο θα αποτελέσουν κατά τα φαινόμενα οι Μίλαν Μάτσβαν, Μπρούνο Τσερέλα, Εστέμπαν Μπατίστα και Τσαρλς Τζένκινς, με τον τελευταίο να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ερυθρού Αστέρα για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ