ΙΤΑΛΙΑ

Η Μιλάνο διευκρινίζει για τη συνέντευξη Μπουρούση

Η Μιλάνο διευκρινίζει για τη συνέντευξη Μπουρούση
INTIME SPORTS

Η Αρμάνι Μιλάνο και ο Γιάννης Μπουρούσης προέβησαν σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συνέντευξη του δεύτερου που είδε το φως της δημοσιότητας, δύο μέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Σε διευκρινίσεις προέβησαν ο Γιάννης Μπουρούσης και η Αρμάνι Μιλάνο σχετικά με τη συνέντευξη που είδε το φως της δημοσιότητας κι αναφερόταν στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που ακολουθεί για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Αρμάνι Μιλάνο θέλησαν να διευκρινίσουν ότι η συνέντευξη αυτή δόθηκε πριν δύο μήνες και ότι είναι λάθος ο χρόνος που είδε το φως της δημοσιότητας.

"Κατά τη σημερινή ημερομηνία, σε πολλά σάιτ φιλοξενούνται δηλώσεις από την τηλεοπτική συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση στην ΟΤΕ Τv. O παίκτης και η ομάδα διευκρινίζουν ότι η συνέντευξη παραχωρήθηκε πριν τον αγώνα προετοιμασίας με τους Μπόστον Σέλτικς και είναι αρκετά παλιά, περίπου δύο μηνών.

Ο χρόνος που βγήκε η συνέντευξη στη δημοσιότητα, πριν δηλαδή την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, είναι ασυνήθιστος και λανθασμένος", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αρμάνι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ