ΙΤΑΛΙΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Αρμάνι Μιλάνο

Επιστροφή στις νίκες για την Αρμάνι Μιλάνο

Με ένα εκπληκτικό επιμέρους 34-5 στο γ' δεκάλεπτο, η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε εύκολα της Ρέτζιο Εμίλια κι επέστρεψε στις νίκες. Στην 3η παράταση το Πιστόια-Πέζαρο! Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλιο, την οποία αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ιταλικής λίγκας.

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι επικράτησαν με 73-52 χάρη σε ένα εξαιρετικό γ' δεκάλεπτο, στο οποίο έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο παρκέ.

Το επιμέρους άλλωστε 34-5 είναι διαφωτιστικό και μετέτρεψε το σκορ σε 67-34, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της. Έτσι, με αυτό τον τρόπο η Αρμάνι Μιλάνο άφησε πίσω της την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Βενέτσια. Πρώτος σκόρερ ο Κιθ Λάνγκφορντ με 15 πόντους, ενώ 11 είχε ο Ουάλας.

Σημαντικό διπλό της Μπρίντιζι με αντίπαλο την Καζέρτα κι έτσι παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Σιένα.

Στο ντέρμπι ουραγών της ιταλικής λίγκας, η Πιστόια επιβλήθηκε με το ευρύ 115-110 της Πέζαρο μετά από 55 όλοκληρα λεπτά, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στην 3η παράταση!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής: Μοντεγκρανάρο-Βαρέζε 88-83, Σάσαρι-Αβελίνο 78-75, Αρμάνι Μιλάνο-Ρέτζιο Εμίλια 73-52, Καζέρτα-Μπρίντιζι 65-69, Κρεμόνα-Ρόμα 68-78, Μπολόνια-Βενέτσια 80-87, Πιστοϊα-Πέζαρο , Σιένα-Καντού 9.30μ.μ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ