ΙΤΑΛΙΑ

Αποχώρησε ο Ποτζέκο από τη Βαρέζε

Αποχώρησε ο Ποτζέκο από τη Βαρέζε

Η Βαρέζε ήθελε ένα σοκ, ώστε να υπάρξει αναστροφή κλίματος ενόψει συνέχειας. Ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί η αποχώρηση του Τζανμάρκο Ποτζέκο από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας, με τον Ατίλιο Κάγια να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δείτε videos.

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα είχαν φέρει σε δύσκολη θέση τη Βαρέζε, με το ενδεχόμενο του υποβιβασμού να είναι πιο ορατό από ποτέ. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έψαχναν μια λύση ώστε να αλλάξει η κατάσταση. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι δρόμοι της ιταλικής ομάδας και του Τζανμάρκο Ποτζέκο "χώρισαν".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Βαρέζε, ωστόσο, ο νεαρός τεχνικός "θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, με την παροχή προς αυτή του επαγγελματισμού, των ιδεών αλλά και τις αγάπης του για το μπάσκετ.

Από την πλευρά του, ο Ποτέζκο, ο οποίος χαρακτηρίζεται για την τρέλα του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στις 24/11, όπου και έσκισε το πουκάμισό του κατά τη διάρκεια του αγώνα , φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στη συνέντευξή Τύπου, στην οποία ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που θα δείτε κι εσείς στο video που ακολουθεί:

Ο πάγκος της ιταλικής ομάδας, ωστόσο, δεν θα μείνει... ορφανός. Αυτό γιατί ανακοινώθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης του Ποτζέκο, ο οποίος θα είναι ο Ατίλιο Κάγια, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ιταλός προπονητής έχει μια ξεκάθαρη αποστολή: Να σώσει τους "κόκκινους", οι οποίοι βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους (6 νίκες-13 ήττες).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ