ΓΑΛΛΙΑ

Προαναγγελία "διαζυγίου" από Τσικαμπού

Προαναγγελία "διαζυγίου" από Τσικαμπού

Όταν έχεις μάθει να είσαι ηγέτης, τότε ο παραγκωνισμός φέρνει δυσαρέσκεια. Γι αυτό και ο Στιντ Τσικαμπού δήλωσε πως σκέφτεται να φύγει από τη Σαλόν. Αιτία, ο προπονητής του.

Τη συνύπαρξη του Ζαν Ντενίς Σουλέ με τον Στιντ Τσικαμπού στη Σαλόν δεν τη λες και... ιδανική. Όχι ότι έχει γίνει κάτι μεταξύ τους, απλά ο 56χρονος προπονητής δεν δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του διεθνούς γκαρντ. Πράγμα που προκάλεσε τη δημόσια δυσαρέσκεια του 32χρονου παίκτη.

Πώς εκφράστηκε αυτή; Με δήλωση του Στιντ Τσικαμπού, που ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνει ανοιχτό παράθυρο άμεσης φυγής του από τη γαλλική ομάδα. " Με πληρώνουν για να παίζω, αλλά ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει. Το Σάββατο (18/10) δεν χρησιμοποιήθηκα πολύ. Αυτό είναι που μετράει. Προς το παρόν είμαι ακόμη παίκτης της Σαλόν. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος γκαρντ.

Το αν... ιδρώνει το αυτί του Ζαν Ντενίς Σουλέ δεν το γνωρίζουμε. Είναι σαφές πάντως πως η κίνησή του να περάσει στο παρκέ τον Στιντ Τσικαμπού στο 29ο λεπτό του αγώνα με τη Βιλερμπάν, προκάλεσε εσωτερικές αναταράξεις. Το αν αυτές είναι ικανές να φέρουν αλλαγές, θα φανεί στην πορεία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ