ΓΑΛΛΙΑ

Ξένο σώμα ο Μπουνγκού Κολό για τη Λιμόζ

Ξένο σώμα ο Μπουνγκού Κολό για τη Λιμόζ

Ο Νομπέλ Μπουνγκού Κολό αρνήθηκε να συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (9/1) πριν το παιχνίδι με τη Γκραβελίν, με αποτέλεσμα να είναι εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας. Δεν θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ (12/1, 19:00).

Όλα τα είχε η Λιμόζ, οι... αποστασίες τής έλειπαν! Εν μέσω αναζήτησης προπονητή, η γαλλική ομάδα καλείται να διαχειριστεί μια ακόμη εσωτερική κρίση αφού ο Νομπέλ Μπουνγκού Κολό αρνήθηκε να προπονηθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Σαββάτου (9/1) με την Γκραβελίν , με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής και πλέον να είναι αμφίβολη η παραμονή του στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο 27χρονος φόργουορντ κατάλαβε γρήγορα το λάθος του, με αποτέλεσμα να απολογηθεί στο Twitter, όπου έγραψε πως " αποστολή μας είναι να κερδίζουμε και αυτό κάναμε απόψε (σ.σ.: χθες). Το πρωινό περιστατικό δεν μου επέτρεψε να είμαι μέρος αυτής της νίκης. Έχω μετανιώσει και θέλω να εκφράσω τη μεταμέλειά μου για το περιστατικό σε όλη την οικογένεια της Λιμόζ. Μπράβο στην ομάδα και πάμε όλοι μαζί για τις επόμενες νίκες".

Γι αυτό άλλωστε, μετά το τέλος του αγώνα με την Γκραβελίν, ο Τζιμ Μπιλμπά (υπηρεσιακός προπονητής και θρύλος της γαλλικής ομάδας) δήλωσε πως " εμείς είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Κληθήκαμε να φέρουμε εις πέρας μια αποστολή και γι αυτό θα παλέψουμε. Όποιος παίκτης θέλει να φύγει, δεν θα τον κρατήσουμε με το ζόρι".

Όπως και να έχει, ο Νομπέλ Μπουνγκού Κολό αποκλείστηκε από την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (12/1, 19:00), ενώ με την επιστροφή της αποστολής αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης. Εφόσον παραμείνει στη Λιμόζ, θα κάνει την επανεμφάνισή του στον αγώνα του Σαββάτου (16/1) με τη Μοναχό, για την LNB.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ