ΓΑΛΛΙΑ

Η Λιμόζ έρχεται... με φόρα στη Θεσσαλονίκη

Η Λιμόζ έρχεται... με φόρα στη Θεσσαλονίκη

Προπονητή μπορεί να μην έχει, αλλά η Λιμόζ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη στο "σπίτι" της απέναντι στην Γκραβελίν. Τι γίνεται εν όψει ΠΑΟΚ στη γαλλική ομάδα.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Φιλίπ Ερβέ από τον πάγκο της Λιμόζ, η φημολογία για τη διάδοχη κατάσταση άρχισε να διαδίδεται με μεγάλη ταχύτητα. Σε τέτοιο σημείο που "έσκασε" το όνομα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ως πρώτου επιλαχόντα για τη θέση. Εσχάτως βέβαια, το όνομα του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού δείχνει να χάνει έδαφος, με άλλες πηγές να αναφέρουν πως αρνήθηκε την πρόταση των "πρασινοκίτρινων".

Επειδή όμως, το "τώρα" έχει μεγαλύτερη αξία από το "μέλλον", η Λιμόζ φρόντισε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκραβελίν (79-63), στην πρόβα τζενεράλε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/, 19:00). Με τους Μπερτράν Πορβό και Τζιμ Μπιλμπά στον πάγκο της, πήρε με άνεση τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Ουίλ Ντάνιελς (14π.).

Αναφορικά με τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί για την επόμενη μέρα της ομάδας, ο Τζιμ Μπιλμπά φρόντισε να τονίσει πως "εμείς είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Κληθήκαμε να φέρουμε εις πέρας μια αποστολή και γι αυτό θα παλέψουμε. Όποιος παίκτης θέλει να φύγει, δεν θα τον κρατήσουμε με το ζόρι".

Θυμίζουμε πως ο θρύλος του γαλλικού μπάσκετ είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας της Λιμόζ στον αγώνα της Τρίτης (12/1, 19:00) με τον "δικέφαλο του βορρά".

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας (9/1) είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ντιζόν - Σαλόν/Σαονέ 82-98

Ορλεάν - Παρί/Λεβαλουά 76-70

Νανσί - Λε Μαν 69-77

Βιλερμπάν - Σαλόν/Ρεμς 84-63

Χάβρη - Μονακό 85-90

Ρουέν - Σολέ 80-90

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ