ΓΑΛΛΙΑ

Γιαννάκης: "Να κάνουμε τη Λιμόζ μεγάλη"

Γιαννάκης: "Να κάνουμε τη Λιμόζ μεγάλη"

Για το όνειρο του να κάνει μεγάλη τη Λιμόζ μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την επίσημη παρουσίαση του στη Γαλλία. "Οι παίκτες να βάλουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα", είπε μεταξύ άλλων

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία, παρουσιάστηκε την Δευτέρα το απόγευμα από τους ανθρώπους της Λιμόζ και μίλησε για τα σχέδιά του και την επιθυμία του να κάνει μεγάλη και πάλι την ιστορική ομάδα.

Ο 53χρονος προπονητής ερωτήθηκε για τους λόγους που τον οδήγησαν στη Γαλλία και τη Λιμόζ κι εξήγησε πως ο Φρεντερίκ Φορτέ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

"Βρήκα έναν πρόεδρο που είχε όνειρα μεγάλα σαν τα δικά μου. Καταλήξαμε σε αυτό... Με πάθος και επένδυση, θέλουμε να κάνουμε αυτό το όνειρο μία πραγματικότητα. Θέλω να κάνουμε αυτή την ομάδα μεγάλη. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα όταν δουλεύεις σκληρά, πολύ σκληρά", επισήμανε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης και συνέχισε:

"Οι παίκτες πρέπει να βάλουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα για το καλό της. Αυτές οι αξίες θα είναι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λιμόζ είναι είναι από τις πιο διάσημες ομάδες σε Γαλλία και Ευρώπη. Απολαμβάνει μεγάλο σεβασμό και πρέπει να παλέψει για να τον διατηρήσει".

Η Λιμόζ του Γιαννάκη προχώρησε ήδη και στην πρώτη της κίνηση εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για την ανανέωση της συνεργασίας της γαλλικής ομάδας με το ΜακΑλάρνι, που έκανε εξαιρετικά ματς κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ