ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς παίκτες της EuroLeague η Σερβία, αμφίβολος ο Γιόβιτς

Χωρίς παίκτες της EuroLeague η Σερβία, αμφίβολος ο Γιόβιτς
FIBA

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε ότι στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Σερβία θα παραταχθεί χωρίς παίκτες της EuroLeague, ενώ αμφίβολος είναι και ο τραυματίας Στέφαν Γιόβιτς.

Από ένα γκρουπ 14 παικτών σε σχέση με τους 24 που επέλεξε στην αρχική του λίστα είναι υποχρεωμένος να επιλέξει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (26/11) με την Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι υπόλοιποι 10 παίκτες της λίστας αγωνίζονται σε ομάδες της EuroLeague και δεν θα δώσουν το παρών. Στην Σερβία πάντως υποστηρίζουν ότι βρίσκονται σε επαφές με τους συλλόγους, ελπίζοντας ότι στον δεύτερο αγώνα των προκριματικών κόντρα στην Γεωργία (26/11) θα έχουν κάποιους από αυτούς στην διάθεσή τους.

Αυτός πάντως που ενδέχεται να μην τεθεί στην διάθεση του Τζόρτζεβιτς είναι ο Στέφαν Γιόβιτς. Ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου τραυματιστηκε στο χέρι στον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπάμπεργκ και η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη.

Οι 14 παίκτες - μαζί με τον Γιόβιτς - από τους οποίους θα κληθεί να επιλέξει τη 12δα της Σερβίας ο Τζόρτζεβιτς στον αγώνα με την Γεωργία είναι οι εξής: Στέφαν Πένο, Ιλία Τζόκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Ιβάν Πάουνιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Σάβα Λέσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζόρτζε Γκάγκιτς, Στέφαν Γιόβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ