ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κάρμα της Λοκομοτίβ

Το κάρμα της Λοκομοτίβ

Μετά το buzzer beater του Καλνιέτις στη Euroleague, η Λοκομοτίβ Κουμπάν είδε τον Ουίλιαμς να αστοχεί και τη Νίζνι να νικά στο Κρασνοντάρ (67-70), για τη 12η αγωνιστική της VTB United League.

Μετά την απώλεια που έζησε στο Βελιγράδι (στο ματς με την Παρτίζαν), η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε στην έδρα της και στις νίκες, με το 75-40 επί της ουραγού στο Β' όμιλο, Άζοβμας (3-9). Η "ομάδα του στρατού" έχει πλέον για ρεκόρ το 11-1 και βρίσκεται στη σκιά της αήττητης Χίμκι.

Η ομάδα του Μεσίνα τελείωσε τα πάντα από την πρώτη περίοδο (18-2), ενώ βοήθησε και το 22-9 της τρίτης. Και ναι, μπορείτε να πείτε ότι ξέσπασε στους Ουκρανούς. Οι Ουίμς και Καούν είχαν από 14π., ενώ 13 πρόσθεσε ο Κρστιτς, μαζί με 6 ριμπ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν εκτός 12άδας.

Του α' ομίλου, ηγείται η Ούνιξ του 25-1 για ρεκόρ -συνολικά φέτος και ακολουθεί η Λιέτουβος Ρίτας (τελευταίο "θύμα" των τεσσάρων εκπροσώπων μας στο Καζάν). Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που έκανε πέντε τις ήττες της, στην επίσκεψη της Νίζνι Νόβγκοροντ (67-70). Αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντιμίτρι Χοστόφ, με τρίποντο στα 10'' για το τέλος. Την τελευταία επίθεση την ανέλαβε ο Μάρκους Ουίλιαμς, αλλά αστόχησε στο τρίποντο (στα 3'' πριν τη λήξη), διότι... δεν γίνεται πάντα να νικάς με buzzer beater. Ο Ντέρικ Μπράουν είχε 15π. και 7 ριμπ., ο Χέντριξ 13π. και 16 ριμπ., ο Σιμόν με 11π. και ο Λίκχοντεϊ είχε 10π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ