ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Final Four επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη!

Το Final Four επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη!
INTIME SPORTS

Το Final Four του 2016 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, πόλη στην οποία ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 5ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Ένα χρόνο αργότερα, σειρά θα πάρει η Κωνσταντινούπολη, μέρος όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης!

Η τηλεοπτική συνέντευξη του Ιλκέρ Αϊτσί έδωσε δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις. Ο πρόεδρος της Turkish Airlines φιλοξενήθηκε σε αθλητική εκπομπή του NTV Spor για να μιλήσει για τη νέα εποχή της Euroleague και τις δυνατότητες σύμπλευσης με την τουρκική αεροπορική εταιρεία.

Τι είπε; "Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε τον βασικό χορηγό (ονόματος) της Euroleague μέχρι το 2020 αφού έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον κ. Τζόρντι Μπερτομέου", ανέφερε αρχικά. Κάτι που σηματοδοτεί την παραμονή ενός εκ των κορυφαίων αεροπορικών εταιριών του πλανήτη στο πλευρό της Euroleague, στη νέα προσπάθεια που ξεκινά από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και θα έχει -φυσικά- την απαιτούμενη βοήθεια της IMG.

Αυτό πάντως δεν ήταν η μοναδική είδηση που έβγαλε αφού αποκάλυψε την πόλη που θα διοργανώσει το πρώτο Final Four της νέας εποχής. Ποια θα είναι; Η Κωνσταντινούπολη! Στην αγαπημένη πόλη (και Πόλη) του Ολυμπιακού θα ανακηρυχθεί ο Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2017, στην πρώτη χρονιά της Euroleague με τη νέα της μορφή -επιστρέφοντας μετά από πέντε χρόνια. Όσο για ποιο εκ των δύο γηπέδων (Αμπντί Ιπεκτσί ή Ulker Sports Arena) θα το φιλοξενήσει; Αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, αν και η έδρα της Φενέρμπαχτσε δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Πρόκειται πάντως για μία απόφαση που δεν έχει ανακοινωθεί από τον Τζόρντι Μπερτομέου, αφού αυτό είθισται να γίνεται την περίοδο του Final Four. Από τη στιγμή που πάντως κάτι τέτοιο ειπώθηκε από τα χείλη του Ιλκέρ Αϊτσί, τα υπόλοιπα είναι ίσως τυπική διαδικασία.

Θυμίζουμε πως φέτος το Final Four θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, πόλη στην οποία ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πέμπτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ