ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι πραγματικά έγινε με τον Ντανίλοβιτς

Τι πραγματικά έγινε με τον Ντανίλοβιτς

Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια του Πρέντραγκ Ντανίλοβτς, ο οποίος μαχαιρώθηκε από φίλο του που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι. Διαβάστε ποια ήταν η απορία του (!) μόλις ξύπνησε και ποιοι τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς αν το μαχαίρι που καρφώθηκε στο στομάχι του, πήγαινε λίγο πιο πάνω θα είχε "χτυπήσει" αορτή, οπότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν...

Για καλή του τύχη πάντως, το όλο περιστατικό δείχνει ότι θα το ξεπεράσει αμέσως, καθώς χειρουργήθηκε και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα και αφού μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, είχε την ευκαιρία να δεχτεί μέλη της οικογένειάς του και φίλοι του που ανησύχησαν για την υγεία του, στο άκουσμα της είδησης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Το βράδυ της Παρασκευής ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς συνέτρωγε με φιλική του παρέα σε γνωστό εστιατόριο του Βελιγραδίου, ονόματι "Κafanica".

Η παρέα περνούσε καλά και το αλκοόλ έρεε άφθονο, με αποτέλεσμα κάποιος από την παρέα να το παρακάνει και να χάσει τον έλεγχο. Ο "Φίντο" όπως είναι το παρατσούκλι του, πέταξε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο του Ντανίλοβιτς. Ο πρόεδρος της Παρτίζαν διατήρησε την ψυχραιμία του και έδωσε τόπο στην οργή, λέγοντας του το θέμα θεωρούνταν λήξαν από τη στιγμή που γνώριζε πως ήταν μεθυσμένος.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η παρεξήγηση είχε λήξει και είχε περάσει αρκετή ώρα, ο "Φίντο" πήρε ένα μαχαίρι πάνω από το τραπέζι και το κάρφωσε με ορμή στον αμέριμνο Ντανίλοβιτς. Ο τελευταίος αντιστάθηκε, εξ ου και το δεύτερο χτύπημα που δέχτηκε στο χέρι του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Στις 5 το πρωί του Σαββάτου, ήταν ήδη στο χειρουργείο και μετά από δύο ώρες βγήκε από αυτό, έχοντας αποκατασταθεί το τραύμα στο στομάχι του. Ο ίδιος ο Ντανίλοβιτς αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία το όνομα του δράστη, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, το έκαναν και έτσι η αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει.

Η απορία του Ντανίλοβιτς που εκπλήσσει!

Ο "Φίντο" από εδώ και στο εξής θα έχει... τρεχάματα με τη δικαιοσύνη, καθώς καταζητείται και το συμβάν δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά. Πάντως, απορία προκαλεί η αντίδραση του Ντανίλοβιτς ο οποίος αφού ξύπνησε το απόγευμα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, αναρωτιόταν γιατί έγινε τόσος ντόρος!

"Γιατί γράφουν όλοι για αυτό το περιστατικό; Δεν ήταν κάτι παραπάνω από μια συνηθισμένη διαφωνία", σχολίασε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, αφήνοντας τους παρευρισκομένους με ανοικτό το στόμα!

Και δεν ήταν λίγοι... Εκτός των συγγενών του, πολλοί φίλοι του έσπευσαν να τον επισκεφθούν, όπως ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και ο Μίροσλαβ Μπέριτς, ενώ στο νοσοκομείο έδωσαν το παρών και ο Πρωθυπουργός της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάσιτς με τον αντιπρόεδρο της σερβικής κυβέρνησης, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ