ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάγερν

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάγερν

Η -αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα- Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ. Ήττα για τη Μπάμπεργκ, που "πονά" στην άμυνα.

Η κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι δεδομένη. Παρόλ' αυτά δεν σταματάει να την επιβεβαιώνει εντός παρκέ, με κάθε ευκαιρία. Τελευταίο της θύμα η Λούντβιγκσμπουργκ (93-78). Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό. Δίχως διάθεση να... παίξει με τη νίκη.

Γι αυτό και η Μπάγερν Μονάχου δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ούτε καν στην τρίτη περίοδο, όταν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν τούμπα το παιχνίδι. Αιτία της βαυαρικής κυριαρχίας ήταν οι 21 πόντοι που σημείωσε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς, που αποτέλεσε το "Α" και το "Ω" της ομάδας του, την ίδια ώρα που ακόμη τέσσερις παίκτες της Μπάγερν πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο λόγος για τους Χέικο Σαφάρτζικ (14 πόντοι), Βλάντιμιρ Στίματς (14 πόντοι), Ρόμπιν Μπένζινγκ (14 πόντοι) και Νεμάνια Ντζέντοβιτς (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ), που ήταν η καλύτερη υποστήριξη στον Σέρβο φόργουορντ στο αποψινό παιχνίδι.

Σε αντίθετη τροχιά η Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ δεν είχε ανάλογα ευχάριστο απόγευμα. Αντίθετα, η Μπράουνσβαϊγκ την "πλήγωσε", παίρνοντας τη νίκη με 77-66. Κι αυτό γιατί το δίδυμο των Κάιλ Βίσερ (25 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Τρεντ Λόκετ (17 πόντοι) έκανε σμπαράλια την άμυνα της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μπάμπεργκ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ