ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μπούντουσνοστ ο Πλάνινιτς

Στη Μπούντουσνοστ ο Πλάνινιτς

Από την Μακάμπι δανεικός στην Τσιμπόνα και από εκεί στη Μπούντουσνοστ ο Ντάρκο Πλάνινιτς, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα από το Μαυροβούνιο.

Στο Μαυροβούνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάρκο Πλάνινιτς, με την Μπούντουσνοστ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 23χρονος σέντερ αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα της Τσιμπόνα, όπου είχε δοθεί ως δανεικός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το Δεκέμβριο του 2012 είχε υπογράψει μακροετές συμβόλαιο με την "ομάδα του λαού", πρόλαβε όμως να αγωνιστεί μόλις μισή σεζόν στο Ισραήλ, πριν σταλεί στην Κροατία.

Πλέον ο Πλάνιντς θα είναι κάτοικος Μαυροβουνίου, αφού οι Ισραηλινοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, δίνοντας του την ευκαιρία να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με την Τσιμπόνα είχε πέρυσι κατά μ.ο 5.7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 9 συμμετοχές στο Εurocup, ενώ αποτέλεσε πολύτιμο βοηθό και στην πορεία της ομάδας ως την κορυφή της Ανδριατικής Λίγκας( 8 πόντοι και 3.4 ριμπάουντ κατά μ.ο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ