ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράσιτς: "Δεν ξέρω γιατί δεν πήγα στον Ολυμπιακό"

Ράσιτς: "Δεν ξέρω γιατί δεν πήγα στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Ράσιτς που βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό έκανε δηλώσεις με τις οποίες τόνισε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο δεν έγινε η μεταγραφή

Δηλώσεις με τις οποίες ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έκανε ο Σέρβος γκαρντ, Αλεξάνταρ Ράσιτς.

"Υπήρξε πράγματι η πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι ήταν τελικά αυτό που δεν επέτρεψε να γίνει η μεταγραφή. Είναι δύσκολο να δεις ποια είναι η αλήθεια", υπογράμμισε ο Αλεξάνταρ Ράσιτς και συνέχισε:

"Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και επικοινώνησε μαζί μου, κάτι που ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μένα. Επιπλέον έχει στον πάγκο της τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς".

Πάντως, δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Λιέτουβος: "Τώρα όμως όλα αυτά τελείωσαν. Το σημαντικό είναι πως τώρα που τελείωσαν όλα αυτά, μπορώ να είμαι ήσυχος για το μέλλον μου και να αφοσιωθώ στο παιχνίδι μου. Είμαι παίκτης της Λιέτουβος Ρίτας και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ