ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη νίκη με Κουζέλογλου η Παρτίζαν

Πρώτη νίκη με Κουζέλογλου η Παρτίζαν

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης της Παρτίζαν, μετά το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε στην ομάδα του Βελιγραδίου. Το βράδυ της Πέμπτης (04/09) πανηγύρισε την πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Στις αρχές Αυγούστου, ο Γιάννης Κουζέλογλου ταξίδεψε με προορισμό το Βελιγράδι και σκοπό να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Παρτίζαν.

Επί δύο εβδομάδες, ο 19χρονος διεθνής φόργουορντ προπονείτο υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς κι εν συνεχεία έπεισε με τις ικανότητές του τον Μαυροβούνιο τεχνικό που έδωσε το ''ΟΚ'' για την απόκτησή του, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την Παρτίζαν.

Χθες (04/09) η Παρτίζαν αντιμετώπισε στη Hala Pionir την Kozuv από τα Σκόπια, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2014-15, κι επικράτησε με το υπέρ της 80-74 (20-17, 24-20, 17-17, 19-20 τα δεκάλεπτα).

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Βελιγραδίου ήταν ο Τζόρτζε Γκάγκιτς με 16 πόντους ενώ ''διψήφιοι'' ήταν και οι Σάλιτς (14π.), Μίλκοβιτς (12π.) και Μαρίνκοβιτς (10π.). Ο Γιάννης Κουζέλογλου πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Βουγιόσεβιτς στο πρώτο του ανεπίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Παρτίζαν, ωστόσο δεν χρίστηκε σκόρερ.

Επόμενο φιλικό για την Παρτίζαν, αύριο (06/09) κόντρα στη ρωσική Ενισέι του πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ντι Τζέι Κούπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ